2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Huszonöt év után látogat el a pápa az ázsiai országba

Huszonöt év után pápai látogatás kezdődött Dél-Koreában.

A szentatya reggel érkezett meg Szöulba, ahol öt napot tölt majd. Ferenc pápa ebben a minőségében először jár Ázsiában. A katolikus egyházfő látogatása során találkozik az Ázsiai Ifjúsági Világtalálkozó résztevőivel, valamint boldoggá avatja a helyi egyház alapítójaként tisztelt 124 dél-koreai vértanút. A pápát a távol-keleti ország elnöke fogadta Szöul nemzetközi repülőterén; hivatalos megbeszéléseiken humanitárius kérdések is szóba kerülnek majd. Ferenc pápának ez a harmadik nemzetközi útja: tavaly Brazíliába, idén májusban pedig a Szentföldre látogatott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!