2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Hiteltelen Pontáék érve az autonómiát illetően?

Mégsem olyan szegény a Székelyföld – ezzel a címmel jelent meg a Krónika.ro cikke, amelyből kiderül, hogy nem a magyarlakta romániai megyék utalják a legkevesebb pénzt az állami költségvetésbe.

A cikk egy adatösszesítő térképre hivatkozik, amely szerint Hargita és Maros megye is egymilliárd lejnél többel járul hozzá a költségvetéshez, és még Kovászna, az ország egyik legkisebb megyéje is maga mögé utasít nyolc román megyét. A lap szerint ezzel hitelét veszti a bukaresti kormány érve a székelyföldi autonómia ellen, hiszen a kabinet többször is az országrész gazdasági gyengeségére hivatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!