2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Hiába a tűzszünet, folyamatosan lövik a repteret

A hivatalos tűzszünet ellenére folyamatosan lövik a szakadárok a donecki repülőteret.

Az oroszbarát felkelők az elmúlt 24 órában több helyszínről is tüzeltek az ukrán hadsereg állásaira. Közben a szakadárok elutasították az ukrán elnök javaslatát a Donyec-medence ideiglenes jogállásáról. Petro Porosenko hétfőn terjesztett be olyan törvényjavaslatot, ami alapján Doneck és Luhanszk megye elszakadni kívánó régióinak három évre különleges státust, valamint független önkormányzatot és különleges jogokat biztosítana. Az önhatalmúlag kikiáltott donecki népköztársaság miniszterelnöke úgy reagált, hogy a törvényjavaslat Ukrajnára vonatkozik, a népköztársaság törvényeit pedig saját parlamentje hozza.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!