2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Hét magyar van külföldi karanténban

A világ négy különböző országában összesen hét magyar tartózkodik karanténintézkedés alatt. Erről a Külgazdasági és külügyminiszter számolt be a közrádióban. Szijjártó Péter elmondta, a konzulátusok folyamatosan tartják velük a kapcsolatot. Az Észak-Olaszországban elrendelt újabb korlátozásokkal kapcsolatban a tárcavezető azt mondta, senkinek sem ajánlja, hogy odautazzon.

  • Hét magyar van külföldi karanténban

"Arra kérünk minden magyart, hogy ha valamiért nagyon fontos Észak-Olaszországba utazniuk és nem tudják elhalasztani az odavaló látogatást, akkor mindenféleképpen alaposan tájékozódjanak az észak-olaszországi korlátozó intézkedésekről. Jobb lenne, ha az elkövetkező hetekben hónapokban egyetlen magyar sem utazna Észak-Olaszországba, hiszen az ottani korlátozások és az ottani járványügyi helyzet mindenképpen azt mondatja velünk, hogy a magyarok kerüljék el Észak-Olaszországot. Másrészt pedig azt kérjük minden külföldre utazótól, függetlenül attól, hogy hova utaznak, regisztráljanak a konzuli védelemre."

- mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!