2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Napi aktuális 05:00

Külföld

Hazánk elleni szankciót akar a norvég miniszter

Uniós szankciókat szorgalmaz Magyarország ellen Norvégia európai ügyekért felelős minisztere. Vidar Helgesen a norvég közszolgálati rádióban nyilatkozott erről.

Azt hangoztatta, hogy az elmúlt évek fejleményei után a magyar demokrácia miatt aggódnak. Közölte azt is, hogy Norvégia már lépett, mert leállította az Európai Gazdasági Térség révén Magyarországnak juttatott támogatásokat.

A magyar Miniszterelnökség válaszul levélben tájékoztatta arról az Európai Unió, a NATO valamint az EBESZ tagországainak Budapestre akkreditált nagyköveteit, hogy a magyar kormány a vita gyors és eredményes lezárásában érdekelt. Hangsúlyosan visszautasítják, hogy Magyarország alapvető demokratikus értékek iránti elkötelezettségét bárki kétségbe vonja. A Miniszterelnökség levele emellett részletesen ismerteti a két kormány vitáját a Norvég Civil Támogatási Alapok felfüggesztése ügyében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!