2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Határvédelmi megállapodást írt alá Észak-Macedónia és az Európai Unió

Határvédelmi együttműködést írt alá az Európai Unió és Észak-Macedónia az illegális bevándorlás megfékezése érdekében. A megállapodás értelmében a Frontex katonákat telepíthet a balkáni államba. Ezzel pedig a nem uniós ország határvédelme is hatékonyabbá válhat. A helyszínen Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke közölte, a közös erőfeszítések azt tanúsítják, hogy Brüsszel kiáll Szkopje európai integrációja mellett. Észak-Macedónia 2004-ben nyújtotta be csatlakozási kérelmét, de csak az idei év júliusában kezdődtek meg vele az uniós csatlakozási tárgyalások.

  • Határvédelmi megállapodást írt alá Észak-Macedónia és az Európai Unió

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Durva magyarellenes fenyegetések Kárpátalján + videó

Sok kárpátaljai lakos magyarellenes, uszító üzeneteket kapott a telefonjára olyan szövegekkel, hogy „késhegyre a magyarokkal”, „a magyarok Ukrajna ellenségei” - számolt be a Dunda György, a HírTV ungvári tudósítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!