2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Külföld

Hatalmas csapást mértek az európai kokainkereskedelemre

Az európai kokainkereskedelem egyharmadát ellenőrzése alatt tartó kartellt számoltak fel a hatóságok novemberben, Európa különböző országaiban és Dubajban - közölte az Európai Unió hágai székhelyű rendőrségi együttműködési szervezete (Europol).

  • Hatalmas csapást mértek az európai kokainkereskedelemre

Az összehangolt rendőségi akció során 49 gyanúsítottat tartóztattak le Spanyolországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, és több mint 30 tonna kokaint foglaltak le a bűnüldöző szervek. A kartell irányítóit, hat drogbárót, Dubajban vették őrizetbe.

Az Europol a művelet során a hírszerzésben és a nyomozati elemzésben nyújtott segítséget a nemzeti hatóságoknak és elősegítette a kordinációt a bűnüldöző szervezetek között.

Szeptember elején az Europol és az Egyesült Arab Emírségek megállapodást írt alá, amely megkönnyíti az emirátusok bűnüldözési tisztviselői és az uniós szervezet közötti együttműködést.

Az Egyesült Arab Emírségek belügyminisztériumának egy tisztviselője már csatlakozott az Europolnál állandó képviselettel rendelkező, több mint 50 országból érkező mintegy 250 fős összekötői tisztviselői hálózatához.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!