2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Háború Ukrajnában: „Zelenszkij naponta osztja az észt” – Nógrádi György

A stúdióban Gantner Barnabás külpolitikai szerkesztő és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő. Adásunk második felében pedig Kiszelly Zoltánnal, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatójával és Dunda György ungvári tudósítóval beszélgetett Gyürky Enikő és Stani Roland.

  • Háború Ukrajnában: „Zelenszkij naponta osztja az észt” – Nógrádi György

Kiszelly zoltán: Belátható időn belül nem kerül sor uniós bővítésre

Uniós bővítésre belátható időn belül biztosan nem kerül sor - így kommentálta Ukrajna lehetséges uniós tagjelölti státuszát Kiszelly Zoltán. A Századvég Politikai Elemzések Központja igazgatója rámutatott, az uniós tagállamok fele nem akar változást, és emiatt több európai politikus ajánlana köztes megoldást a csatlakozás problémájára.

Egyre többen elszöknének Ukrajnából

Kárpátaljáról arányaiban több embert soroznak be az hadseregbe, mint Ukrajna más területeiről - erről beszélt Dunda György a Háború Ukrajnában című műsorban. Hozzátette, ez is az egyik oka, hogy egyre többen elszöknének az országból. A határon egyre több férfi bukik el, akik hamis iratokkal hagynák el Ukrajnát

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!