2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Külföld

Háború Ukrajnában: Szeverodonyeck továbbra is tartja magát

Kapcsoltuk Bendarzsevszkij Antont, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány stratégiai vezetőjét és Billwachs Tibor pénzügyi elemzőt. A stúdióban pedig Marosi Antal, a Karc FM haditudósítóját kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland.

  • Háború Ukrajnában: Szeverodonyeck továbbra is tartja magát

Kiterjeszthetik oroszország védelmi doktrínáját az elfoglalt ukrán területekre

A lakosság ellenállása és a partizán-tevékenység ellenére Oroszországhoz csatolhatják a meghódított ukrán régiók. Ezt Anton Bendarzsevszkij Oroszország-szakértő mondta a Háború Ukrajnában című műsorunkban. Ha az érintett régiók csatlakoznak Oroszországhoz, akkor annak védelmi doktrináját is kiterjesztik területükre. Ennek megfelelően atomfegyvert is bevethetnek a védelmükben, ha az ukrán erők támadást indítanának visszafoglalásukra.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!