2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

20 éves a Hír TV

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

Háború Ukrajnában - Putyin arra utasította a kormányát, hogy vegye vissza a zaporizzsijai atomerőművet

Stier Gábor, a Moszkva tér.com főszerkesztője és Csizmadia Tamás elemző-újságíró voltak a Háború Ukrajnában című műsor vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Putyin arra utasította a kormányát, hogy vegye vissza a zaporizzsijai atomerőművet

Vlagyimir Putyin elnök szerdán rendeletet adott ki, amelyben arra utasítja az orosz kormányt, hogy vegye "szövetségi tulajdonba” az ukrajnai zaporizzsjai atomerőművet - írja a brit the Guardian. Európa legnagyobb atomerőművét orosz csapatok ellenőrzik, de eddig ukrán személyzet működtette. A nemzetközi közösség nukleáris katasztrófától tart, ugyanis az erőmű közel van a harcok frontvonalához.

A napokban az orosz Állami Duma elnöke úgy nyilatkozott, ezentúl más módon fogunk beszélni azokkal, akik felszerelést, fegyvereket szállítanak, vagy zsoldosokat küldenek Ukrajnába. Vjacseszlav Volodin hangsúlyozta: azoknak az országoknak, amelyek fegyvereket szállítanak Ukrajnának és segítik a kijevi vezetést a katonai műveletek végrehajtásában, meg kell érteniük, hogy miután a donbászi, valamint a Zaporizzsja és Herszon régiókat felveszik az Orosz Föderációba, közvetlen konfliktusba kerülnek Oroszországgal.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!