2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Külföld

Háború Ukrajnában: ismét kárpátaljai katonák haltak meg a fronton

A stúdióban Árendás Péter külpolitikai szerkesztő, majd kapcsoltuk Demkó Attilát, az MCC Geopolitikai Műhelyének vezetőjét. Adásunk második felében Kiszelly Zoltánt, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatóját és Dunda György kárpátaljai tudósítót kérdezte Gyürky Enikő és Szani Roland. 

  • Háború Ukrajnában: ismét kárpátaljai katonák haltak meg a fronton

Bizonyos oroszellenes szankciók idővel elérik céljukat, de az energetikával kapcsolatos nyugati büntető-intézkedések kudarcot vallottak. Ezt mondta Háború Ukrajnában című műsorunkban Demkó Attila. A Mathias Corvinus Collegium geo-politikai műhelyének vezetője azt is hozzátette, hogy szemlátomást nehéz elismerniük az uniós politikusoknak, ha hibát követnek el.

Az egyesült államok diktál Kijevnek és Berlinnek is

Nem csak Ukrajna szolgálja ki az Egyesült Államok érdekeit. Németország is úgy jár el, ahogy azt Washingtonban előírják - erre hívta fel a figyelmet Kiszelly Zoltán. A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint a német vezetés tart az amerikai szankcióktól, ezért tesz eleget a Fehér Ház akaratának.

Ismét kárpátaljai katonák haltak meg a fronton

Több kárpátaljai áldozattal jár naponta az orosz-ukrán háború - tájékoztatta csatornánkat a HírTV ungvári tudósítója. Dunda György hozzátette, bár pontos számokat nem tudnak, az biztos, hogy a harcokban eddig 6 kárpátaljai magyar esett el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!