2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Külföld

Háború Ukrajnában - A nagyvállalatok kijátsszák a szankciókat

A Háború Ukrajnában vendégei Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Tóth Máté energiajogász voltak. Műsorvezető: Déri Stefi.

  • Háború Ukrajnában - A nagyvállalatok kijátsszák a szankciókat

Erősödik az offenzíva, az oroszoknak vannak még tartalékaik. Oroszország tüzérségi és légicsapásokkal támadja Szeverodonyecket. Sőt, jelentős részét már el is foglalták. Az északkelet-ukrajnai nagyvárost, Harkivot ismét rakétákkal lőtte az orosz hadsereg. A bejelentett célpont egy javítóüzem volt, de a támadásban több lakóház és egy szupermarket is megsérült. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy megvárják a nyugati fegyverszállítmányokat, azután kezdik majd meg a területek visszafoglalását.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!