2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Ottó

Következik:

Híradó 23:00

Külföld

Fontos részleteket árult el a Joe Biden elleni közjogi felelősségre vonási eljárásról a republikánus vezető

„A közjogi felelősségre vonási eljárás megindítása komoly dolog, amelyet a képviselőház republikánus tagjai nem vennének félvállról vagy használnák azt fel politikai célokra” – fogalmazott Kevin McCarthy az amerikai képviselőház republikánus házelnöke a Breitbart Newsnak Joe Biden elnökkel szembeni impeachment eljárással kapcsolatban.

  • Fontos részleteket árult el a Joe Biden elleni közjogi felelősségre vonási eljárásról a republikánus vezető

Hozzátette, hogyha végül megindítják a közjogi felelősségre vonási eljárást az elnök ellen, akkor „az a Házban szavazással, és nem egy személy nyilatkozatával fog megkezdődni” – utalt demokrata elődjére, Nancy Pelosira, aki 2019-ben, Donald Trump akkori elnökkel szemben így tett.

Legalább 218 szavazat kellene a képviselőházban – ha minden képviselő jelen van – az eljárás megindításához, igaz azt később a szenátusnak is meg kellene szavaznia, ahol demokrata többség uralkodik, így az valószínűtlen – írja a Magyar Nemzet.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatja. 

Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!