2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Figyelmeztették a tusnádfürdői diáktábor szervezőit

A román törvények betartására szólította fel a 25. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor szervezőit Hargita megye prefektusa.

Közölte, ellenkező esetben az illetékes román állami szervekhez fordulnak.

A tusnádfürdői rendezvény ma este kezdődik, a szabadegyetemen Orbán Viktor miniszterelnök mellett idén is felszólal Tőkés László, akinek tavalyi nyilatkozata botrányt okozott Romániában. Az európai parlamenti képviselő ugyanis arról beszélt, hogy Magyarországnak védhatalmi szerepet kellene vállalnia Erdély érdekében úgy, ahogy Ausztria tette Dél-Tirol esetében. Kijelentése miatt visszavonták tőle a Románia Csillaga érdemrendet, amelyet a romániai forradalomban betöltött szerepéért kapott 2009-ben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!