2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Ferenc pápa felajánlotta a Vatikán közvetítését a háborús feleknek

Az olaszországi pártok egyetértenek abban, hogy sokat segítene a pápa közbenjárása az orosz-ukrán béke helyreállításában. A HírTV által megkérdezett szakértő szerint a tárgyalás több nemzetközi szereplő együttműködésével még sikeresebb lehetne, de eddig erre nem nyitott az orosz fél.

  • Ferenc pápa felajánlotta a Vatikán közvetítését a háborús feleknek

Olaszországban mind a jobboldal mind pedig a baloldal üdvözli a Vatikán kezdeményezését, miszerint a pápa szívesen vesz részt közvetítőként a háborús felek közötti konfliktus enyhítésben. A Matteo Salvini vezette Lega nemcsak a pápát, hanem Olaszországot is szívesen látná a folyamatban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!