2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Külföld

Felszámolnák a jobbikos Kovács irodáját

Szeparatista tevékenységre hivatkozva számolná fel a jobbikos Kovács Béla irodáját a kárpátaljai megyei ügyészség – tudta meg a Kárpátalja.ma.

A beregszászi hírportál azt írja: az ügyészség véleménye szerint a képviselő fogadóirodája törvénysértően működik, burkolt célja pedig Ukrajna területi egységének megsértése. A radikális párt EP-képviselőjét egyébként múlt héten tiltották ki Ukrajnából. A szankció három évre szól. A politikus azért nem utazhat be az országba, mert a Krím elcsatolásáról szóló, Oroszországnak kedvező népszavazásnál nemzetközi megfigyelőként volt jelen.

A Jobbik EP- képviselője egyébként itthon tavasszal került kémkedés gyanújába, emiatt a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte Brüsszelnél a képviselő mentelmi jogának a felfüggesztését. Kovács Béla a gyanú szerint rendszeresen találkozott konspiratív módon orosz diplomatákkal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!