2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Külföld

Fejlődő uniós-indiai kapcsolatok

Határozatot fogadott el az Európai Parlament az Indiával csaknem 10 éve megkezdett szabadkereskedelmi tárgyalások folytatására. Az állásfoglalást a Fidesz képviselőcsoportja is megszavazta. Az ázsiai állam a világ második legnépesebb országa, amely hatalmas feltörekvő piaccal rendelkezik. Néhány éve - magyar kezdeményezésre - a visegrádi országok V4-India partnerséget is létrehoztak a gazdasági együttműködés elősegítése érdekében. Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP-képviselője szerint az Indiával való kereskedelem unós szintű megkönnyítése a magyar vállalkozások és a munkaerőpiac számára is további előnyöket jelentene.

  • Fejlődő uniós-indiai kapcsolatok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!