2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarországi vadászatok

Következik:

StartStop 04:00

Külföld

Európai Bizottság: A tagállamok dönthetnek a kötelező oltásról

Az Európai Bizottság nem tenné kötelezővé a koronavírus-oltást; annak eldöntését a tagállamokra bízza - ezt Sandra Gallina, a testület oltásügyi megbízottja közölte az Európai Parlament meghallgatásán. A Bizottság eddig hat gyártóval kötött szerződést vakcina-beszerzésre, de hamarosan újabb megrendelést adnak le a francia Valneva, illetve az amerikai Novavax gyógyszergyártóknak. Brüsszel már eddig is 1 milliárd 200 millió adagra adott le rendelést, ami messze meghaladja a szükséges mennyiséget. A maradékot a nyugat-balkáni államoknak és a fejlődő országoknak adják majd. A Bizottság megbízottja elismerte: érdemben csak áprilisban gyorsul az oltóanyag terjesztése az unióban. Brüsszelből Zöldhegyi Katalin tudósított.

  • Európai Bizottság: A tagállamok dönthetnek a kötelező oltásról

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!