2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Külföld

Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

Joe Biden amerikai elnök és elődje, valamint első számú kihívója, Donald Trump egyszerre érkezett meg texasi határlátogatására. Amíg a beszámolók szerint Biden elnök a határőrökkel „csoszogott”, akiknek le kellett lassítaniuk, hogy lépést tudjon tartani velük, addig Trump tele volt energiával. Az útja során többek között Greg Abbott texasi kormányzóval is találkozott.

  • Energikus Trump kontra csoszogó Biden + videó

A Mandiner cikkében elsőként arról írnak, hogy a közösségi oldalakon hozzászólók kiemelték, Trump már megmutatta, hogy védte meg a határokat, és ezt újra meg fogja tenni. Más Bidenen élcelődött, akit leginkább egy járókerettel tudna elképzelni. Sőt, volt, aki azon humorizált, a regnáló elnök biztos lehet benne, hogy „Egyiptom” határán sétálgat.

Az Egyesült Államok bevándorlási és vámhatósága, az ICE korábbi megbízott igazgatója, Tom Homan a Fox News adásában megerősítette: „Hat elnökkel dolgoztam együtt. Láttam, ahogy politikusok jönnek és mennek. Tudom, hogy milyen politika működik, és mi az, ami nem.

Trump elnök megváltoztatta a helyzetet, több ezer életet mentettünk meg a déli határ biztosításával” – fogalmazott Homan.

Forrás: Mandiner

Fotó: Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!