2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 12:30

Külföld

Energiaválságot okozott az árvíz

Hárman tűntek el a szerbiai árvizekben, az ország keleti részén több mint ötezer embert kellett eddig kimenekíteni elárasztott otthonából.

Az árvíz sújtotta településekről helikopterekkel, csónakokkal és hajókkal mentik a helyieket. A térségben hétfő óta négyzetméterenként több mint 200 milliméter eső esett, és az előrejelzések szerint a következő napokban is esni fog.

A szerb infrastrukturális miniszter közben bejelentette, hogy az országot energiaválság fenyegeti, mert az áramtermelést biztosító Vaskapu erőmű egyik melléképületét elárasztotta a víz, ezért 30 százalékkal kevesebb áramot termelnek a megszokottnál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!