2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Külföld

Elnöki rendelettel erősíti az LMBTQ-szervezeteket Joe Biden

Elnöki rendelettel hatalmazta fel Joe Biden a szövetségi szervezeteket, hogy fellépjenek, a nem genderpárti állami vezetők ellen. Az Egyesült Államok demokrata elnöke az LMBTQ-társadalom régi támogatója, és elmondása szerint úgy érezte, fel kell lépnie az ellen, hogy a konzervatív államokban nem elég elfogadóak az emberek.

  • Elnöki rendelettel erősíti az LMBTQ-szervezeteket Joe Biden

Az elnöki rendelettel Joe Biden többek közt azt is garantálja, hogy kiskorúakon is elvégezhessenek nemi átalakító műtéteket. Ezen felül a férfinak született, magát nővé átoperált sportolók számára is biztosítja majd a lehetőséget arra, hogy női mezőnyben induljanak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!