2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Elfogta a New Jersey-i rendőrség a hármas gyilkosság gyanúsítottját

Elfogta a New Jersey-i rendőrség azt a férfit, aki - miután három családtagját megölte Pennsylvania államban - a feltételezések szerint túszokat ejtve elbarikádozta magát egy családi házban - közölte a New Jersey állambeli Trenton város rendőrségi igazgatója helyi idő szerint szombaton este.

  • Elfogta a New Jersey-i rendőrség a hármas gyilkosság gyanúsítottját

Steve Wilson elmondta, hogy a férfinak, a 26 éves Andre Gordonnak sikerült észrevétlenül elhagynia annak a lakóháznak a környékét, amelyről azt gondolták, hogy túszokkal együtt ott rejtőzik. A hatósági vezető arról számolt be, hogy szombaton a délutáni órákban a nyílt utcán ismerték fel a férfit, akit feltartóztattak, majd őrizetbe vettek. Közlése szerint a férfi ellenállás nélkül megadta magát.

A New Jersey és Pennsylvania állam határán fekvő Trenton lakónegyedébe a korábbi beszámolók szerint a hatóságok nagy erőkkel vonultak ki, köztük bevetési egységek és túsztárgyaló is. Előzetesen a rendőrség azt közölte, hogy a lövöldözéssel gyanúsított férfi veszélyes, és mindenkit arra szólított fel, hogy maradjon otthonában.

A rendőrség pontosított beszámolója szerint a férfi szombaton reggel a Pennsylvania állambeli Falls Township településen két házban összesen három embert lőtt le ismétlőfegyverrel.

Az egyik helyszínen megölte 13 éves húgát és 52 éves nevelőanyját; abban az otthonban három másik ember is tartózkodott, akiknek sikerült elrejtőzniük, így nem esett bajuk. Andre Gordon egy másik lakásban két gyermekének édesanyját, a 25 éves Taylor Danielt lőtte le, valamint a fiatal nő édesanyját megsebesítette. Az ott tartózkodó további három ember túlélte az erőszakos cselekményt.

A gyilkosságok után a férfi elmenekült, a közeli üzlet parkolójában autót szerzett, annak vezetőjét fegyverrel kényszerítve a jármű átadására.

Andre Gordon, a beszámolók szerint hajléktalan volt, és Falls Township környékén élt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!