2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Elégedettek a visegrádi országok államfői

Eredményesnek tartják a visegrádi országok államfői az egyéves lengyel elnökséget. Bronislaw Komorowski lengyel, Ivan Gasparovic szlovák, Milos Zeman cseh és Áder János magyar köztársasági elnök Lengyelországban tanácskozott Viktor Janukovics ukrán államfő részvételével.

A lengyel elnök szerint a közép-európai és az európai politikában is egyre nagyobb a négy ország súlya. Példaként említette, hogy a V4-eknek köszönhetően alakul a tervezettnél kedvezőbben az Európai Unió következő hétéves költségvetése. Megemlítette a térségbeli gázvezeték-hálózatok összekapcsolását is, amely csökkentheti az árakat és növelheti a szolgáltatás biztonságát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!