2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Egészségügyi eszközöket adott Magyarország a székelyudvarhelyi kórháznak

Lélegeztető készülékeket, antivirális szert, oxigénmaszkokat adományozott a székelyudvarhelyi kórház részére a magyar kormány. Az utóbbi napokban sorok kígyóznak az oltóközpontok előtt - egyelőre hatásosnak bizonyult a román kormány egy hete hozott drasztikus intézkedése. Mára a 40 százalékot is meghaladja a 18 éven felüliek oltottsági aránya. Közben hétvégétől megváltoztak a Romániába való beutazás feltételei: az oltatlan személyek karanténkötelesek lesznek október 31- től.

  • Egészségügyi eszközöket adott Magyarország a székelyudvarhelyi kórháznak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!