2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Külföld

Csalódtak a nyugat-balkáni országok az EU bővítéspolitikájában

Bővítési fáradtság és csalódottság uralkodott el az uniós csatlakozás előszobájában várakozó nyugat-balkáni államok között – fogalmazott a Karc FM-en a Századvég Alapítvány vezető elemzője. Szakáli István Lóránd szerint Nyugat-Európa országaiból egyértelműen hiányzik az unió bővítésének igénye, melynek elsősorban ideológiai indokai vannak. A szakértő véleménye, hogy Brüsszelben azért ellenzik a bővítést, mert a nyugat-balkáni államok a szuverenista elképzelés mellett foglalnak állást. Az elemző hangsúlyozta hogy miközben Macedónia és Albánia számos, az európai közösséghez való csatlakozás kritériumát teljesítette, addig Ukrajnának és Moldovának egyértelműen politikai alapon küldtek meghívót.

  • Csalódtak a nyugat-balkáni országok az EU bővítéspolitikájában

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!