2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Csak közös buszt használhatnak a külföldi vezetők II. Erzsébet temetésén

Nincs magángép, sem helikopter, csak közös busz a Westminsterbe - erről ír a Politico hivatalos dokumentumokra hivatkozva.

  • Csak közös buszt használhatnak a külföldi vezetők II. Erzsébet temetésén

Eszerint London arra kérte az Erzsébet királynő temetésére készülő országokat, hogy a szűkös hely miatt csak egy hivatalos személyt és párját regisztrálják a szertartásra. Az érkezők nem használhatnak sem magánrepülőgépet, sem helikoptert, sem személyautót a városban. A tervek szerint mindenkit közös autóbusszal visznek a szertartás helyszínére. A zsúfoltság miatt az állami vezetők 3 percet kapnak, hogy leróják tiszteletüket a királynő ravatalánál. Hazánk képviseletében Novák Katalin vesz részt a szertartáson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!