2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Bohár Dániel: Hatalmas üzlet a migráció

Hír TV

2019. április 10., szerda 16:08

Kávéznak, napoznak és jól érzik magukat a bevándorlók Szalonikiben – jelentette a Hír TV tudósítója a helyszínről. A jókedv nem véletlen hiszen a Görögországban lévő bevándorlók szinte mindegyikének van migránskártyája.

A Hír Tv Informátor stábja Görögországban forgat és azt nyomozza miért hatalmas üzlet a bevándorlás? A helyszínről Bohár Dániel jelentkezett a Híradóban, és elmondta, hogy Diavatában - ahol az a tábor van, ahol a hétvégén összecsapás volt a bevándorlók és a rendőrök között  - találtak olyan migránsokat, akik nem a táborban laknak, hanem a lakásokban, vagyis a jobb módú bevándorlók könnyedén ki tudnak fizetni egy lakást. 

A Hír Tv tudósítója azt is megtudta, hogy a lakások havi bérleti díja kb. 200 euró. Bohár Dániel hozzátette: nem csak az ingatlanpiacot dobta fel a bevándorlás, hanem a mobilszolgáltatók is jól profitálnak belőle

"Görögország egyik legnagyobb társasága az utcán, sim kártyákat árul a bevándorlóknak. Ezt azért teszik egyébként az utcán, mert így nem kell személyazonosító dokumentumokat bemutatni."

További részleteket péntek este 20 óra 30 perctől a Hír TV Informátor című műsorában láthatnak. 

Hír TV