2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Külföld

Bohár Dániel: Hatalmas üzlet a migráció

Kávéznak, napoznak és jól érzik magukat a bevándorlók Szalonikiben – jelentette a Hír TV tudósítója a helyszínről. A jókedv nem véletlen hiszen a Görögországban lévő bevándorlók szinte mindegyikének van migránskártyája.

  • Bohár Dániel: Hatalmas üzlet a migráció

A Hír Tv Informátor stábja Görögországban forgat és azt nyomozza miért hatalmas üzlet a bevándorlás? A helyszínről Bohár Dániel jelentkezett a Híradóban, és elmondta, hogy Diavatában - ahol az a tábor van, ahol a hétvégén összecsapás volt a bevándorlók és a rendőrök között  - találtak olyan migránsokat, akik nem a táborban laknak, hanem a lakásokban, vagyis a jobb módú bevándorlók könnyedén ki tudnak fizetni egy lakást. 

A Hír Tv tudósítója azt is megtudta, hogy a lakások havi bérleti díja kb. 200 euró. Bohár Dániel hozzátette: nem csak az ingatlanpiacot dobta fel a bevándorlás, hanem a mobilszolgáltatók is jól profitálnak belőle

"Görögország egyik legnagyobb társasága az utcán, sim kártyákat árul a bevándorlóknak. Ezt azért teszik egyébként az utcán, mert így nem kell személyazonosító dokumentumokat bemutatni."

További részleteket péntek este 20 óra 30 perctől a Hír TV Informátor című műsorában láthatnak. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!