2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Bizonyos feltételek mellett nem lesz karanténkötelezettség az Angliába utazóknak

Mától karanténkötelezettség nélkül utazhatnak Angliába azok a koronavírus ellen beoltott uniós állampolgárok, akik nem az Egyesült Királyságban kapták meg a vakcinát. Az enyhítés azokra vonatkozik, akik az Európai Gyógyszerügynökség és az Egyesült Államok élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatósága által jóváhagyott oltóanyagokban részesültek. A korábbi szabályozás alapján július 19-e óta nem kellett 10 napra karanténba vonulniuk azoknak, akik a fokozott járványkockázatú kategóriába sorolt államokból, köztük Magyarországról tértek vissza 2 oltással Angliába.

  • Bizonyos feltételek mellett nem lesz karanténkötelezettség az Angliába utazóknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!