2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Külföld

Beletörhet Putyin bicskája az ukrajnai háborúba

Az ukrán nemzeti egység szimbólumává válhat a mostani háború – mondta a VG Podcastnak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Intézetének vezetője. Tálas Péter szerint az orosz elnök semmiképpen sem fog győzelmet aratni. Putyin csapatai ugyan bevonulhatnak Kijevbe, és elűzhetik a mostani ukrán kormányt, de a területen berendezni a közigazgatást, illetve békét teremteni képtelenek lesznek.

  • Beletörhet Putyin bicskája az ukrajnai háborúba

Addig azonban egyre több civil áldozatot fog követelni a harc. Az orosz elnök eredetileg villámháborúra készült, ám az már látszik, hogy ezek a tervek kudarcot vallottak. Valósak lehetnek azok a hírek is, amelyek szerint rendkívül ideges és elégedetlen Putyin, ugyanis hiába fejlesztette haderejét az utóbbi időben nagymértékben, valószínűsíthetően a katonák morálja, és harci tapasztalatuk hiánya miatt lelassult az előrenyomulásuk – hangsúlyozta Tálas Péter.

Világgazdaság

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Az első csütörtöki napon a tagállamok képviselői 1 millió darab tüzérségi lőszer küldéséről állapodtak meg Ukrajna számára egy éven belül. Hazánk ugyanakkor továbbra sem egyezett bele, hogy lövedékeket adjon Kijevnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!