2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Békét sürgetett Ferenc pápa L'Aquilában

A világban pusztító háborúkkal szemben a béke és a megbocsátás példaképeinek nevezte Lákvila lakóit Ferenc pápa. A szentatya vasárnap látogatott az Olaszország középső részén fekvő városba, ahol 2009-ben földrengés pusztított, és a tragédia több mint 300 ember-életet követelt. A katolikus egyházfő megnyitotta a helyi szent kaput, majd szabadtéri misét mutatott be. Beszédében azt mondta: a béke építéséhez megbocsátás kell, ezt pedig mindenkinek fel kell ismernie. A szertartás végén a szentatya minden olyan népért imádkozott, akik a háború miatt szenvednek, köztük az ukránok is.

  • Békét sürgetett Ferenc pápa L'Aquilában

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!