2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Az Európai Néppárt kifogásolja az EU lassú vakcinabeszerzését

Rendkívüli, zárt frakcióülést tartott az Európai Néppárt, amelyre meghívták az Európai Bizottság elnökét. A néppárti képviselők számon kérték Ursula von der Leyen-t, hogy miért késnek a vakcina szállítmányok és mikor lesznek elérhető készletek. Tóth Edina fideszes EP-képviselő felszólalásában azt mondta, hogy bár rendkívül sok pénzt fektetett be az Európai Unió, de vakcinabeszerzés egyelőre kudarcot vallott. Arra kérte Ursula von der Leyen-t, hogy a Bizottság azonnali hatállyal korrigálja a hibákat. A Hír TV egyébként úgy értesült, hogy februárban 35 millió, márciusban pedig 55 millió adag vakcina érkezhet az Európai Unióba.

  • Az Európai Néppárt kifogásolja az EU lassú vakcinabeszerzését

Minden nap, minden perc számít. Amellett, hogy az Európai Unió hitelessége is megkérdőjeleződött, emberéleteket kell megmenteni. Ezért nagyon fontos, hogy amíg a Bizottság és az Unió nem tud lépni, az a tagállam amely szeretne, más forrásból is be tudjon szerezni vakcinát, saját állampolgárainak élete védelmében - nyilatkozta Tóth Edina fideszes EP-képviselő

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!