2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Külföld

Atomfegyveren dolgozhattak az ukrajnai zaporizsjei atomerőműben

Atombomba készítésére szolgáló plutóniumot és uránt találtak az orosz kézre került zaporizsjei ukrán atomerőműben - jelentette be Rafael Grossi, a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség főigazgatója.

  • Atomfegyveren dolgozhattak az ukrajnai zaporizsjei atomerőműben

Az ukrán felügyelet viszont tagadta, hogy az erőműben ilyen nyersanyag lenne. Az ukrán fél egyébként nem is engedélyezte, hogy a bécsi székhelyű szervezet felkeresse az erőművet. A helyszíni vizsgálatra az oroszok adtak lehetőséget, ugyanis egy ideje már ők ellenőrzik a létesítményt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!