2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:10

Külföld

Alvilági leszámolásokkal is meggyanúsították Rohácot

Korábban elkövetett alvilági leszámolásokkal gyanúsították meg Szlovákiában is Jozef Rohácot.

Az ottani rendőrség öt gyilkossági ügy nyomozását zárta le nemrégiben, a bűncselekményeket a kilencvenes években követték el Pozsonyban és a szlovák főváros környékén. A vádemelési javaslat szerint Rohác négy leszámolásban vett részt 1998 májusa és 1999 májusa között. A magyar hatóságok Jozef Rohácot vádolják azzal, hogy bérgyilkosként ő végzett az ismert médiavállalkozóval, Fenyő Jánossal az 1998-as választási kampány hajrájában. A férfit meggyanúsították az Aranykéz utcai robbantással is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!