2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Állandósult harcok a keleti fronton

Újabb sikereket értek el Kelet-Ukrajnában az orosz és a szakadár erők. A Föderáció hadserege és a Moszkva-barát szeparatisták több települést is elfoglaltak az ukránoktól. A kijevi egységek ellen-támadást indítottak Liszicsanszk és Szeverodonyeck térségében, de akciójukat visszaverték. Utóbbi városból kis csoportokban eva-kuálják a civileket a szakadárok, de szerintük az ukránok folyamatosan lövik a települést. A harcok miatt lehetetlen humanitárius segélyt szállítani Szevero-donyeckbe. Moszkva eközben arról számolt be, hogy az ukránok letennék a fegyvert, de ezt a külföldi zsoldosok megakadályozzák.

  • Állandósult harcok a keleti fronton

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!