2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 17:35

Külföld

A szankciós politika súlyos dilemma elé állítja a zöldpártokat

Az orosz energiahordozók kapcsán bevezetendő embargó súlyos dilemma elé állítja az európai zöldpártokat- írja a Magyar Nemzet az Energymonitor energiaügyi portálra hivatkozva. A kőolaj, később pedig egy esetleges földgázbojkott azt jelentené, hogy Európának sokkal szennyezőbb forrásokból kellene beszereznie ezeket a létfontosságú nyersanyagokat. Az embargó miatt emelkedő árak nyomán azok a kitermelőhelyek is nyereségessé válhatnak, amelyek esetében eddig szállítás miatt drágán kinyerhető olajról beszéltünk. Ebben a tekintetben az észak-amerikai olajnak – és földgáz kitermelésnek nőhet meg a jelentősége.

  • A szankciós politika súlyos dilemma elé állítja a zöldpártokat

 

Vita az Európai Unióban az orosz kőolajembargóról

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!