2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

A szankciókkal csak elfordulnak az oroszok Európától

1945 és 1956 után most a NATO-tagság garantálhatja, hogy a Nyugat Magyarország mellé áll és megvédi Oroszországgal szemben. Ezt Navracsics Tibor mondta a Die Weltnek adott interjújában.

A külügyi- és külgazdasági miniszter ugyanakkor hangsúlyozta: Magyarország nincs annyira fenyegetett helyzetben, mint a balti államok, de itthon is erősödhet a biztonságérzet, ha a NATO erősíti jelenlétét a Baltikumban. A tárcavezető megismételte: az uniós szankciókkal csak azt lehet elérni, hogy Oroszország elforduljon Európától. Navracsics Tibor kiemelte: Magyarország azért érdekelt a konfliktus megoldásában, mert az egyik legnagyobb vesztese lehet az embargónak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!