2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Külföld

A migránsválságról vitáznak Európa vezetői Brüsszelben

Kompromisszumos javaslattal állt elő Olaszország, ezért délelőtt újra napirendre vették a migráció témáját az uniós csúcson Brüsszelben.

  • A migránsválságról vitáznak Európa vezetői Brüsszelben

A tagállamok belügyminiszterei június közepén minősített többséggel döntöttek arról, hogy az Európába érkező migránsokat a kötelező szolidaritás alapján szét kell osztani az Unióban.

Magyarország és Lengyelország azonban ezt a tegnap éjszakai vitán is ellenezte, és arra hivatkozott, hogy ilyen súlyú kérdésben az állam-és kormányfőknek kell döntést hozni, méghozzá egyhangúlag.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!