2024. 04. 17. Szerda Rudolf napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Rózsa Miklós a filmzenekirály 03:00

Külföld

A magyar kormány nem támogatja a vezetékes orosz gázra kivetett uniós ársapkát

Magyarország nem támogatja az ársapka bevezetését az orosz vezetékes gázra – jelentette ki Szijjártó Péter európai uniós energiaügyi miniszterek brüsszeli tanácskozásán. A külgazdasági és külügyminiszter szerint azt még az uniós vezetők is elismerik, hogy az intézkedés politikai jellegű.

  • A magyar kormány nem támogatja a vezetékes orosz gázra kivetett uniós ársapkát

Mivel a Gazprom vezetői világossá tették, hogy az Unió önkényesen nem szabhatja meg az orosz gáz árát, ezért senkinek nem szállítanak, aki árplafont vetne ki az orosz gázra. A miniszter szerint az uniós intézkedés további gázárdrágulást okozna, ezért azt nem támogatja a magyar kormány.

A teljes brüsszeli sajtótájékoztató: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!