2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Külföld

A korrupciós botrányokról vitáztak az EP plenáris ülésén

Heves indulatokat generált az Európai Parlamenti képviselők körében az elmúlt napokban kirobbant korrupciós botrány. Deutsch Tamás úgy fogalmazott: fény derült a baloldali politikusok képmutatására , miközben Eva Kaili EP-s alelnök ártatlannak vallja magát. A baloldali politikust az eset miatt időközben megfosztották posztjától. Az Alapjogokért központ elemzője a Napi Aktuálisban arról beszélt, az ügy jelentősen megkérdőjelezi az Európai Parlament hitelességét és a korrupció ellenes küzdelemben betöltött szerepét.

  • A korrupciós botrányokról vitáztak az EP plenáris ülésén

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!