2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

A háborús helyzetet értékelte Putyin

Hosszas sajtótájékoztató keretein belül kérdezhették az újságírók Kazahsztánban Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A politikus értékelte a háború állását, de beszélt a gabona- és gázszállításokról, valamint a NATO szerepéről az ukrajnai konfliktusban

  • A háborús helyzetet értékelte Putyin

A politikus azt állította, Oroszország nem törekszik Ukrajna elpusztítására. Putyin hangsúlyozta, továbbra is nyitott a tárgyalásokra, azonban vannak kételyei a kijevi vezetés szavahihetőségével kapcsolatban.

Szerint3 Ukrajna nem hajlandó az oroszokkal egy asztalhoz ülni.

Putyin arra is rámutatott, hogy az isztambuli megállapodást nem tartják be az ukránok. Azt kifogásolta, hogy a szállítmányok nem a rászoruló országokba érkeznek, hanem katonai célokat szolgálnak.

A gázszállítmányokkal kapcsolatban az orosz elnök azt mondta: Németországnak magának kell eldöntenie, hogy mi a fontos számára. Az orosz elnök úgy véli, Berlin hibát követ el, hogy a nemzeti érdekeivel szemben a NATO-hoz való hűségét helyezi előtérbe.

A NATO csapatok közvetlen összecsapása az orosz hadsereggel globális katasztrófához vezethet

- szögezte le a politikus. Hozzátette, nincs szükség egyeztetésre Joe Biden amerikai elnökkel. Hangsúlyozta, reméli elég okosak ahhoz, hogy ne tegyenek ilyen lépést.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!