2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Külföld

A háború és annak hatásai a G7-csúcs témái

Megkezdődött a G7-országok háromnapos csúcstalálkozója a bajorországi Elmau-kastélyban.

  • A háború és annak hatásai a G7-csúcs témái

A világ legfejlettebb ipari államait tömörítő csoport állam- és kormányfői az ukrán-orosz háborúról, annak globális hatásairól és a további Moszkva-ellenes szankciókról tárgyalnak. Az amerikai elnök a tanácskozás első napján a német kancellárral egyeztetett. Joe Biden azt mondta, nem vált be Vlagyimir Putyin számítása, mert a Föderációnak nem sikerült megosztani a NATO-t és a G7 csoportot. Az Egyesült Államok első embere hozzátette, a Kreml látni fogja, hogy Nyugat megerősödve kerül ki a konfliktusból.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!