2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

"A brüsszeli képviselet magyar nemzeti érdek”

"A brüsszeli képviselet magyar nemzeti érdek” - jelentette ki a Fideszkommunikációs igazgatója Kézdivásárhelyen, ahol részt vett az RMDSZ küldöttgyűlésén. Hidvéghi Balázs hangsúlyozta: az Unió egy jó eszköz, de nem csodaszer, hiszen mind a mai napig adósa a nemzeti kisebbségeknek

Szeretlek Székelyföld mottóval szervezték meg az RMDSZ Háromszéki területi szervezetének küldöttgyűlését a Kézdivásárhelyen.

„30 nap múlva Európai parlamenti választások lesznek, az RMDSZ pedig erős Európát, fejlődő Erdélyt akar"

- hangsúlyozta a párt elnöke.

Az Unió egy jó eszköz, de nem csodaszer, hiszen mind a mai napig adósa a nemzeti kisebbségeknek- hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs hozzátette: közösen kell fellépni annak érdekében, hogy az őshonos kisebbségek ügye napirendre kerüljünk Brüsszelben.

Az eseményen bemutatták az RMDSZ EP-képviselő jelölteit. Emellett ismét Tamás Sándort választották a párt Háromszéki Szervezetének elnökévé.

Az ülésen elhangzott, az RMDSZ összefog a Magyar polgári Párttal és jogalkotást kérnek az Európai parlamenttől. Így akarják elérni, hogy a közösség létrehozzon egy kisebbségvédelmi törvényt.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!