2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

A bevándorlás korlátozása a legfőbb cél

A bevándorlás korlátozását tartja egyik legfőbb céljának a brit miniszterelnök – David Cameron a kormányzó Konzervatív Párt éves kongresszusa előtt nyilatkozott a BBC-nek.

Úgy fogalmazott: szerinte nem tekinthető korlátlan jognak a munkaerő szabad áramlása az Európai Unión belül. Cameron közölte: a régi tagállamoknak meg kell adni a lehetőséget, hogy csak a gazdaságilag fejlett új tagállamokból fogadjanak munkavállalókat.

– Ha népszavazást szeretnének Európáról, ha ellenőrzés alatt tartanák a bevándorlást, ha csökkenteni szeretnék a deficitet, ha erősebb Nagy-Britanniát építenének, amelyre büszkék lehetünk, ennek egyetlen módja van, hogy a konzervatívok irányítsanak a következő választásokat követően is – hangsúlyozta David Cameron.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Németország újabb támogatást sürget Ukrajnának + videó

Németország újabb támogatást sürget Ukrajnának + videó

Sajtóhírek szerint ahhoz, hogy Ukrajna vissza tudja verni a Föderáció támadásait, sürgős katonai támogatásra van szüksége. Ennek megoldására további források biztosítását sürgeti Németország - számolt be a Bild című német napilap.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!