2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

Napi aktuális 04:40

Külföld

7,7-es erősségű földrengés rázta meg Új-Kaledónia szigeteit

Erős, 7,7-es magnitúdójú földrengés rázta meg a Csendes-óceán délnyugati részén fekvő Új-Kaledónia szigeteit helyi idő szerint péntek hajnalban, szökőárriasztást adtak ki Vanuatun, a Fidzsi-szigeteken és Új-Zélandon.

  • 7,7-es erősségű földrengés rázta meg Új-Kaledónia szigeteit

A földrengés középpontja a Hűség-szigetek közelében, a Fidzsi-szigetektől délnyugatra, Új-Zélandtól északra, Ausztráliától keletre, 37,7 kilométer mélyen volt az amerikai földtani intézet (US Geological Survey) közlése alapján.

A csendes-óceáni szökőár-előrejelző központ (Pacific Tsunami Warning Center, PTWC) szerint akár háromméteres hullámok is elképzelhetők Vanuatun, kisebb hullámok érhetik el a Fidzsi-szigeteket, Új-Kaledóniát, Kiribatit és Új-Zélandot.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!