2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

46-ra nőtt az Ida hurrikán áldozatainak száma New Yorkban és New Jerseyben

46-ra emelkedett a New Yorkot és New Jersey-t sújtó áradások és szélviharok áldozatainak száma. Több ház összedőlt a hatalmas szél miatt. A szélsőséges időjárás az óriási pusztítást okozó Ida hurrikán következménye, amely trópusi viharrá szelídülve haladt át az Egyesült Államok északkeleti részén három nappal ezelőtt. Emberek ezrei rekedtek az autóikban és a lakásaikban, sokakat a katasztrófavédők és a tűzoltók mentettek ki csónakokkal.

  • 46-ra nőtt az Ida hurrikán áldozatainak száma New Yorkban és New Jerseyben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!