2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Gazdaság

Tovább bővült a Bonyhádi Ipari Park

Tovább bővült a Bonyhádi Ipari Park. Négy új üzemcsarnokot adtak át, a beruházás több száz új munkahelyet teremt.

  • Tovább bővült a Bonyhádi Ipari Park

A beruházás 9 hónap alatt készült el, a négy üzemcsarnok, a közművek és az utak 800 millió forintba kerültek, ehhez az Unió 480 millió vissza nem térítendő támogatással járult hozzá.

A négy csarnokba egy-egy asztalos és lakatos üzem, egy szállítmányozó cég és egy épületgépészeti raktár költözik. Összes területük 3600 négyzetméter, a teljes terület majdnem 4 hektár. Az átadáson a térség országgyűlési képviselője azt mondta, az ilyen beruházások fontosak, mert a járvány után hozzájárulnak a gazdaság újraindításához.

A bonyhádi ipari parkba 6 éve települtek be az első vállalkozások, azokban több mint ezer munkavállalót foglalkoztatnak. A négy újonnan érkező cég újabb több száz munkahelyet teremt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!