2024. 07. 07. Vasárnap Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 11:05

Gazdaság

MBH bank: az idén 4 százalék alatti lehet az átlagos infláció + videó

2,7 százalékos gazdasági növekedésre számítanak az MBH Bank szakértői - ismertették negyedéves előrejelzésükben.

  • MBH bank: az idén 4 százalék alatti lehet az átlagos infláció + videó

A lakossági fogyasztás fokozatos élénkülése húzza a gazdaságot, ezzel szemben az ipari fellendülés még várat magára. Jövőre már a beruházások is pörgethetik a gazdaságot, ezért 4% feletti bővülést várnak a közgazdászok.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál - Akik fittyet hánynak a választók akaratára + videó

Globál - Akik fittyet hánynak a választók akaratára + videó

Hiba nyertek a nemzeti pártok szinte mindenhol Európában, a globalista erők megpróbálják mindenhol lenyomni őket. Meddig hányhat fittyet az európai választókra a pénzügyi háttérhatalom? Erről beszélt a Globál című műsorban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kiemelten támogatja az agrártárca az őshonos fajták megőrzését

Kiemelten támogatja az agrártárca az őshonos fajták megőrzését

Nagy energiát és jelentős forrást biztosít az Agrárminisztérium az őshonos fajták, például a szürkemarhák állományának megőrzésére és fejlesztésére - mondta Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára szombaton, az Agrohof Kft. által szervezett hagyományteremtő Gulyahajtás megnyitóján, Tiszaugon, a szaktárca MTI-hez eljuttatott közleménye szerint.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!