2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Gazdaság

A gödöllőiek közpénzéért aggódik a helyi Fidesz-KDNP

A gödöllőiek közpénzéért aggódik a település kormánypárti frakciója - derült ki a hétfői képviselő-testületi ülésen. A szállodaperként elhíresült ügy kapcsán ugyanis a várost 723 millió forint megfizetésére kötelezték a felszámolás alatt álló G-Magistratus Zrt. részére. A gödöllői képviselő-testület egyhangúan megszavazta a költségvetés módosítási javaslatot, amelynek értelmében ezt az összeget hétfőn éjfélig elutalják a megfelelő helyre. Ugyanakkor a Fidesz-KDNP frakciócsoport tagjai attól tartanak, hogy a persorozatban az önkormányzat számára megítélt kártérítés óriási hiányt fog okozni a jövő évi költségvetésben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!