2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Pajtakult

Következik:

Radar 00:05

Gazdaság

A dió árban és minőségben is jobb a tavalyinál

Közeledik a karácsony, erősödik a forgalom a piacokon, egyre népszerűbbek az ünnepi menühöz nélkülözhetetlen olajos magvak. A dió, árban és minőségben is jobb a tavalyinál.

  • A dió árban és minőségben is jobb a tavalyinál

A diót a bejglihez és a zserbóhoz keresik a vásárlók. Noha idén sokkal több termett a tavalyinál, az import termékek letörték az árakat és ez a sikeres szüret ellenére is problémát okoz a termelőknek.

A piacon vásárolt összetevők rendszerint biztos forrásból, helyi gazdálkodóktól kerülnek a pultokra. Kapkodni nem kell, mert a vásárcsarnok és a piac még december 24-én délelőtt is nyitva lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Rezsitámogatás - a legnagyobb összeget Pécs kapta

Január elején jelent meg az a kormányrendelet, mely a tízezer fő feletti települések rezsi támogatásáról szól. Azóta pécsi kollégánk több érintett város polgármesterét, lakóit szólaltatta meg. Kapcsoltunk Baranya vármegye székhelyére Szilágyi Jenőhöz.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!