2022. 08. 14. Vasárnap Marcell napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Bayer show 03:00

Sport

Milák Kristóf ezüstérmes 100 méter gyorson

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.
Sport

Kovács Benedek Eb-ezüstérmes 200 méter háton

Kovács Benedek ezüstérmet nyert 200 méter háton szombaton a római úszó Európa-bajnokságon.
Színes

Kövér László: A Kurultaj üzenet és példa minden nyugati és keleti népnek

A magyarok nem megtagadni, hanem mindig is összekötni akarták a Keletet és a Nyugatot - mondta a házelnök, arra utalva, hogy ezért kapta a kompország elnevezést Magyarország.
Belföld

Karácsony Gergely erőszakos megmozdulást vizionált

Erőszakos megmozdulást vizionált Karácsony Gergely a pénteki ellenzéki tüntetésen. A főpolgármester ugyanis félelemkeltő megjegyzést tett stábunknak.
Belföld

Elindult a Jobbikban a kilépési hullám

Jakab Pétert Nagykőrös önkormányzati képviselője, a párt Pest megyei elnöke is követi és bejelentette: lemond elnöki tisztségéről és a felügyelő bizottsági tagságáról, valamint kilép a pártból.
Külföld

10 ezer eurót ajánl Róma a romáknak, ha elhagyják az illegális tábort

A cél a római cigánytelepek felszámolása és a romák integrálása a társadalomba.
Külföld

Ismét migránsok lövöldözhettek Horgosnál

Úgy tűnik, már szinte minden hétre jut egy vagy több migránsokkal kapcsolatos fegyveres incidens a déli határ túlsó felén.
StartStop

StartStop: Exkluzív interjú George Russell-el

A brit pilóta nagyon várta a Magyar Nagydíjat! A verseny előtt egy jótékonysági eseményen vett részt, majd a Hungaroringen megszerezte élete első pole pozícióját.
Külföld

Országos gyász Montenegróban: 11 embert gyilkolt meg egy férfi

Tizenegy embert megölt, majd tűzharcba keveredett a rendőrökkel egy férfi a montenegrói Cetinjében egy családi vitát követően.
Globál

Globál: CPAC konferencia Dallasban - összefoglaló

Augusztus 4 -e és 7-e között zajlott a CPAC ( Conservative Political Action Conference) az Egyesült Államokban, Texas államban. Tóth Gábor, a HírTV külpolitikai újságírója, részt vett a konzervatívok legrangosabb konferenciáján.
Svenk

Svenk: Vissza a '80-as évekbe

A műsor célja, hogy a nagyközönséggel megismertesse a magyar filmipar múltját, jelenét és jövőjét, emellett naprakészen beszámoljon minden olyan történésről, amely az egyre sikeresebb hazai filmgyártáshoz kapcsolódik. Műsorvezető: Zavaros Eszter.
Kék hírek

Túrázót ért baleset a Mátyás-hegyi barlangban

A Magyar Barlangi Mentőszolgálat civil szervezetként 1961 óta közel 600 olyan bajba jutott emberen segített, akiknek semmilyen más magyarországi szervezet nem tudott volna.
Belföld

Az Országos Erdészeti Egyesület egyetért a kormány fakitermelési javaslataival

Mint mondják: a kormány a rendelettel nem előír, hanem lehetőségeket biztosít, amelyekkel nagyon is lehet élni.
Külföld

Pusztító villámárvizekre készülhet Kalifornia a jövőben

Kalifornia klimatikus adottságai miatt természetesen módon kitett a hirtelen kialakuló áradásoknak, amit a klímaváltozás még erősíthet is.
Sport

Távol került az Eb-től a magyar röplabda-válogatott

A magyar férfi röplabda-válogatott négy játszmában kikapott szombaton a vendég szlovák csapattól Budapesten, az Európa-bajnoki selejtezősorozat negyedik fordulójában.
Sport

Fél óra alatt kiütötte a Manchester Unitedet a Brentford

A Manchester United kiütéses, 4-0-s vereséget szenvedett a Brentford vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombati játéknapján.
Kék hírek

Mit bámulsz, te hülye k.rva? - őrjöngő nő támadt rá egy tízéves kislányra

Nem mindennapi eset történt nemrég egy pécsi áruházban. A megdöbbentő esetről az érezhetően még mindig sokkos állapotban lévő édesanya mesélt teljes őszinteséggel a pecsaktual oldalának.

Legfrissebb híreink

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!